FLAMRO VARIANT N EC PALOKATKOMANSETTI

FLAMRO Variant N EC palokatkomansetti on mainio ratkaisu yksilöllisiin ja vaikeisiin asennuskohteisiin, joihin eivät normaalit mansettikoot sovellu. Tulipalotilanteessa palokatkomansetti paisuu kovalla paineella sulkien muoviputken, tehden siitä tulta ja ilmaa läpäisemättömän palokatkon. Läpivienti voidaan tiivistää kaikilla yleisillä palokatkolaasteilla, A1 –sementti ja kipsilaasteilla. Pienet ja kapeat raot voidaan tiivistää myös palokitillä. Muoviputket voidaan eristää polyeteenivaahdolla runkoäänien takia.

Solukumilla eristettäessä soveltuu myös kupari ja teräsputkille. Kolmen vierekkäisen putken läpivienti mahdollista tehdä yhdellä isolla palokatkomansetilla. Putket voivat kulkea palo-osastoitujen rakenteiden läpi kohtisuoraan tai vinosti esimerkiksi nurkka ja kulma-asennuksissa.

Nurkka ja kulma-asennuksissa Wrap– nauhasta riittää 2/3 osaa muoviputken ympärille. Kolmen vierekkäisen putken läpivienti mahdollista tehdä yhdellä isolla palokatkomansetilla. Soveltuu asennettavaksi kosteisiin ja märkiin tiloihin.  
Max. ø 160 mm

TUOTEKUVA TULOSSA!

Ota yhteyttä